Bedemand i Beder og Malling

Få hjælp til det praktiske ved dødsfald

Når en nærtstående går bort, er det aldrig en nem situation. De pårørende har ofte en række spørgsmål, de skal have afklaret, og flere valg skal foretages, for at sikre den afdøde får den ønskede afsked. Vores bedemand i Beder og Malling står klar til at være behjælpelig med de spørgsmål, der dukker op undervejs. Vi står klar til at vejlede, når der er brug for det i den svære tid.

Hos Bedemand Riising har vi et stort kendskab til de lokale skikke og traditioner, som er kendetegnende ved sognene i Beder og Malling. Vi kan derfor hjælpe jer, uanset om I ønsker en begravelse eller bisættelse – eller måske en mere utraditionel afsked.

Vi respekterer naturligvis de traditioner, der må være i jeres familie, og tilpasser os gerne. På den måde har I mulighed for den afsked, som både I og den afdøde måtte ønske.

 

 

Hos Bedemand Riising i Beder og Malling er vi uddannede bedemænd med mere end 15 års erfaring. Vi sikrer dig dermed professionel hjælp i en ellers vanskelig situation. Vi arbejder for, at du kan være sikker på, at vi efter bedste evne og erfaring vil forvalte din tillid på en ansvarlig, omsorgsfuld og professionel måde. Dette sikrer vi gennem vores erfaring i hvervet som bedemænd, samt vores generelle erfaring i arbejdet med mennesker.

Alle begravelser og bisættelser unikke

Vi oplever alle på et tidspunkt i livet at stå i en tid, hvor vi har mistet en som stod os nær. Vi ser det altid som vores fornemmeste opgave at hjælpe jer bedst muligt igennem og sikre, at behandlingen hele vejen igennem er empatisk og professionel. Vores værdier er tillid, tryghed og nærvær, og de er gennemgående i vores tilgang til gerningen, vi udøver.

Vi kan kontaktes hele døgnet på telefon 2869 3705, i en af vores fem afdelinger omkring Århus eller gennem kontaktformularen på vores hjemmeside, hvorefter vi vil tage kontakt til jer så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked