Bedemand i Holme, Højberg og Viby

Få hjælp til alt det praktiske ved et dødsfald

Der er meget praktisk arbejde, som skal arrangeres i forbindelse med en bisættelse eller begravelse. Det kan virke uoverskueligt, når man lige har mistet en, der står nær.

Vores uddannede bedemænd i Holme, Højbjerg og Viby har mange års erfaring med både bisættelser og begravelser, og vi har gennem tiden hjulpet mange med empatisk vejledning. Vores vigtigste opgave er at lette jeres byrde mest muligt. Vi kan arrangere og planlægge det hele og gøre en afsked mindeværdig for de pårørende.

Vi respekterer jeres valg

Vi har et godt samarbejde med kirkerne i Holme, Højberg og Viby, som vi har bygget op gennem vores mange års tilstedeværelse i lokalsamfundet. Vi har hermed også et bredt kendskab til de lokale traditioner og skikke. Det gør det nemt for os at arrangere den rigtige ceremoni for jer.

Valget mellem en bisættelse eller begravelse er personligt, og vi respekterer jeres beslutninger. Vi er klar til at rådgive jer, hvis I har brug for en snak.

Er der mulighed for at udfylde en ”sidste vilje” inden man dør, vil det være en fordel, da de pårørende vil undgå svære beslutninger, og man kan selv beslutte, hvad der skal ske.

Vi kan kontaktes hele døgnet

Uanset om I foretrækker en begravelse eller en bisættelse, så er vi klar til at hjælpe jer igennem processen. Vi imødekommer jeres ønsker til det sidste farvel, så I oplever ro til at bearbejde sorgen.

Vi vil gerne hjælpe jer til at gøre oplevelsen så behagelig og nærværende som muligt. I beslutter selv, hvor meget vi skal involveres, og vi gør intet uden at snakke med jer om det først.

Vi kan rådige jer i vores bedemandsforretning i Holme, eller vi kan komme hjem til jer.

Du kan ringe til os hele døgnet på 2869 3705.