Bedemand i Mårslet

Helle og Henrik Riising er den eneste lokale bedemand i Mårslet. Vi bor privat på Hørretvej 42 i Mårslet – ikke langt fra REMA 1000!. Vi har gennem mange år opbygget et godt samarbejde med Mårslet Kirkes personale, og har derfor et indgående kendskab til mulighederne for kirken og kirkegårdens anvendelse. Vi tilbyder personlige begravelser og bisættelser med respekt for dine og afdødes ønsker hvad enten afskeden skal foregå fra Mårslet kirke, et kapel eller fra dit eget hjem.

Troværdighed og åbenhed

Når man mister et nært familiemedlem, kan det være svært at vælge den rigtige bedemand?. Man kan være bange for at blive “snydt”, og måske kan bedemanden alligevel ikke opfylde alle de ønsker, som man har til begravelsen. Hos bedemand Riising er vi uddannede og ISO certificerede bedemænd, hvilket sikrer dig en professionel og saglig rådgivning.

Skal din bedemand være en kvinde, kan du spørge efter Helle Riising Bruhn. Helle har hjertet på rette sted, hvilket kan være med til at lette svære samtaler, hvor stor sorg kan være involveret.

Hos Bedemand Riising har vi fuldstændig åbenhed omkring priser på begravelser og bisættelser. Når du vælger os som din bedemand, kan du være sikker den aftalte prisramme overholdes – uden ubehagelige overraskelser.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefon: 70 20 20 45

Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt os via formularen