Mårslet & omegn

Bedemand Riising i Mårslet er den eneste lokale bedemand i byen. Så leder du efter en bedemand i Mårslet, kan du finde os på Hørretvej 42 i Mårslet ikke langt fra REMA 1000. Vi er uddannede og ISO-certificerede bedemænd, hvilket sikrer dig en professionel og saglig rådgivning. Din bedemand i Mårslet kender de lokale skikke og traditioner, som gør sig gældende ved begravelser og bisættelser i Mårslet Kirke.

Vi har et nært og velfungerende samarbejde med personalet ved Mårslet Kirke samt ved kirkerne i Astrup, Tiset, Tulstrup og Hvilsted. Et samarbejde som er opbygget gennem mange års tilstedeværelse i lokalsamfundet. Vi har derfor et indgående kendskab til mulighederne i forbindelse med benyttelse af Mårslet Kirke til begravelseshøjtideligheder samt kirkegårdens anvendelse. Bedemand Riising tilbyder personlige begravelser og bisættelser med respekt for dine og afdødes ønsker. Hvad enten afskeden skal foregå fra Mårslet kirke, et kapel eller fra dit eget hjem.

Vores erfaring sammenkoblet med en empatisk og professionel tilgang til faget betyder, at vi har mulighed for at arrangere lige præcis den begravelse eller bisættelse, som familien ønsker.

Lige efter dødsfaldet vil vi anbefale dig at kontakte os på: 86 29 12 43.Vi kan her aftale, om vi skal mødes på vores kontor, eller om du foretrækker, at vi besøger sig til en snak om det videre forløb.

MÅRSLET & OMEGN kontaktoplysninger

Mårslet Begravelsesforretning

Hørretvej 42 8320 Mårslet

Telefon: 86 29 12 43

Kontakt os via formularen