Bedemand i Odder og Omegn

Vi kan tilbyde bedemænd af begge køn i Odder og Omegn, og vi vil gerne gøre en forskel. Skal din bedemand være en kvinde, står Jane eller Helle klar til at hjælpe dig. Kvindelig intuition, forståelse og empati hjælper med at lette svære samtaler. I forbindelse med begravelser i Odder Sognekirke kan vi trække på forretningens lange historie og erfaring. Vi kan tilbyde de mest erfarne bedemænd i Odder med mere end 20 års erfaring. En begravelse eller en bisættelse i Odder kan ikke gøres om. Derfor skal du tænke dig grundigt om, inden du vælger din bedemand lokale bedemand i Odder,

Vi gør en dyd ud af at være i øjenhøjde, og sammen kan vi arrangere en begravelse eller bisættelser efter dine og afdødes ønsker. Vi hjælper med, at det sidste farvel bliver et smukt og rart mine.

Troværdighed og åbenhed

Hos bedemand Riising er vi uddannede og certificerede bedemænd, hvilket sikrer dig en professionel og saglig rådgivning.

Ved begravelser i Odder har vi fuldstændig åbenhed omkring priser på begravelser og bisættelser. Når du vælger os som din bedemand, kan du være sikker på, at den aftalte prisramme overholdes – uden ubehagelige overraskelser.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefon: 70 20 20 45

Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt os via formularen