Bedemand i Skanderborg

Vi kan tilbyde bedemænd af begge køn i Skanderborg, og vi vil gerne gøre en forskel. Skal din bedemand være en kvinde, står Jane eller Helle klar hjælpe dig. Jane Schmidt bor i Skanderborg tæt ved Skanderup Kirke.Kvindelig intuition, omsorg og empati hjælper med lette den svære samtale Hos bedemand Riising kan samtidig tilbyde de mest erfarne bedemænd i Skanderborg med mere en 20 års erfaring. En begravelse eller en bisættelse i Skanderborg kan ikke gøres om. Derfor skal du tænke dig grundigt om, inden du vælger din bedemand lokale bedemand i Skanderborg. Vi gør en dyd ud af at være i øjenhøjde, og sammen kan vi arrangere en begravelse eller bisættelser efter dine og afdødes ønsker. Vi sikrer, at det sidste farvel til en kær bliver et rart og smukt minde.

Hvad kan vi hjælpe dig med

Vi tilbyder dig en personlig og professionel rådgivning i den svære tid, der følger efter et dødsfald. Vi er en moderne bedemandsforretning med stolte traditioner, der med udgangspunkt i dine behov står klar til at hjælpe med alt inden for bisættelser og begravelser. Vi er til rådighed for dig, hvad enten du ønsker en samtale, har spørgsmål eller mangler hjælp til de mange praktiske opgaver, der skal tilrettelægges i forbindelse med et dødsfald.

Min Sidste Vilje

Hos Bedemand Riising kan vi vejlede om dokumentet ”Min Sidste Vilje”, som grundlæggende omhandler det at tage stilling til, hvorledes man ønsker afskedshøjtideligheden skal foregå. Man kan tage stilling til gravsted, askespredning, blomster mm. ved at nedfælde sine ønsker om, hvorledes afskeden skal foregå. Vi oplever ofte, at det er de efterladte, som står tilbage med beslutningerne om, hvordan begravelsesceremonien skal foregå. Ved at udfylde dokumentet ”Min Sidste Vilje” gør man det nemmere for sine nærmeste pårørende at arrangere bisættelsen.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefon: 70 20 20 45

Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt os via formularen