Bedemand i Tiset og Astrup

Bedemand Riising er din lokale bedemand i Solbjerg med mere end 20 års erfaring med begravelser og bisættelser i området. Vi har bopæl i Mårslet, hvor fra vi også driver vores forretning. Vi har et rigtig godt samarbejde med personalet ved Astrup Kirke og Tiset Kirke – en tillid som er opbygget gennem mange år.

Hvad skal man gøre

I forbindelse med et dødsfald opstår der mange spørgsmål i den nærmeste familie. Der er mange praktiske opgaver, såvel personlige som juridiske, man som pårørende skal forholde sig til. Hvilken kirke skal man vælge, og hvor skal afdøde stedes til hvile. Det er en stor fordel for efterladte, hvis afdøde har udtrykt ønsker om en sidste vilje enten i dokumentet ”Min Sidste Vilje” eller blot tilkendegivet omkring, hvilke ønsker man har haft til afskedshøjtideligheden. Ellers vil det være familien eller venner, der skal tage stilling på afdødes vegne. Hos Bedemand Riising kan vi hjælpe og vejlede med alle jer med alle spørgsmål omkring de svære valg, som skal træffes.

Min Sidste Vilje

Hos Bedemand Riising kan du gratis få udleveret dokumentet ”Min Sidste Vilje”, som grundlæggende omhandler det at tage stilling til, hvorledes man ønsker afskedshøjtideligheden skal foregå. Man kan tage stilling til kirkelig handling, gravsted, askespredning, blomster mm. ved at nedfælde sine ønsker om, hvorledes afskeden skal foregå. Vi oplever ofte, at det er de efterladte, som står tilbage med beslutningerne om, hvordan begravelsesceremonien skal foregå. Ved at udfylde dokumentet ”Min Sidste Vilje” gør man det nemmere for sine nærmeste pårørende at arrangere bisættelsen.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefon: 70 20 20 45

Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt os via formularen