Bedemand i Tranbjerg og Holme

Når man mister en der står nær, kan det hele virke uoverskueligt. At der så samtidig er en meget praktisk arbejde, som skal klares i forbindelse med at arrangere bisættelse eller begravelse, gør det ikke lettere. Vores bedemænd i Tranbjerg og Holme er meget opmærksomme på den sårbarhed, man er udsat for som pårørende. Gennem mange år har vi hjulpet efterladte gennem den første vanskelige tid, med empatisk vejledning. Det kan være med til at give jer den tryghed, der er nødvendig for at komme igennem den sværeste tid.

I afdelingen er alle uddannede bedemænd. Alle har de mange års erfaring med både bisættelser og begravelser. Vores personale bestræber sig på at hjælpe med at løse de opgaver, som kan lette jeres byrde mest muligt. Vi kan arrangere og planlægge det hele, og vi kan nøjes med at agere sparringspartnere. Det vigtigste for os er, at vores deltagelse i afskeden er nærværende og professionel, men på jeres præmisser. Vi ønsker udelukkende at bidrage til at I får en nænsom oplevelse i en ellers vanskelig tid. På den måde håber vi på, at vi kan være med til at gøre den sidste afsked mindeværdig for alle pårørende.

Kontakt Bedemand Riising i Tranbjerg og Holme på 28 69 37 05

Vi har et godt og langt samarbejde med kirker og kapeller i nærområdet, som gør det nemt og problemfrit for os at arrangere den rigtige ceremoni for jer. Det betyder, at I kan få ro til at bearbejde sorgen i at miste en af jeres nærmeste. Vælger I at kontakte Riising, kan I være sikre på at få tilknyttet en empatisk bedemand med lang erfaring. Vi hjælper jer med de små detaljer tilknyttet begravelsen eller bisættelsen, og I vil dermed have større rum til at bearbejde sorgen og tage afsked med afdøde.

Vi sikrer jer en tryg og sikker oplevelse

Vi bor alle selv i lokalsamfundet, hvilket helt naturligt har givet os et bredt kendskab til alle de lokale traditioner og skikke. Det er vores forhåbning, at det vil hjælpe jer med en så behagelig oplevelse som muligt. Vores grad af involvering vil være helt op til jer, og vi gør ikke noget uden at vende det med jer først, da det vigtigste for os er, at I får en tryg og nærværende oplevelse.

Kontakt os gerne!
Vi kan kontaktes hele døgnet på telefon 2869 3705, i en af vores fem afdelinger omkring Århus eller gennem kontaktformularen på vores hjemmeside, hvorefter at vi vil tage kontakt til jer så hurtigt som muligt.

Hos bedemand Riising tilbyder vi onlinebestilling

Som de eneste i området tilbyder vi en samlet pakke ved onlinebestilling. Her vil I som pårørende blive hjælpe med at udføre nogle af de almindelige bedemandsopgaver. Det kunne for eksempel være anmeldelse af dødsfald til borger.dk, bestilling af blomster til begravelsen eller bisættelsen, ansøge om offentlig begravelseshjælp, indrykke evt. dødsannonce, mm.