Begravelse i Aarhus

Vi har stor erfaring med planlægning af begravelse Aarhus

Hos Bedemand Riising har vi mere end 20 års erfaring med begravelse i Aarhus og omegn. Det betyder, at vi kender kirkerne, præsterne og medarbejderne på kirkegårdene godt. Derfor kan vi også formidle de nødvendige kontakter for dig og rådgive dig om alt fra valg af kiste til blomster og gravsted.

Personlig og unik begravelse

Måske har du aldrig været til en begravelse før, men kun bisættelser – og er derfor usikker på, hvordan en begravelse foregår. Hos Bedemand Riising får du al den vejledning og støtte, du har brug for –  og vi står klar til at bevare de spørgsmål, du måtte have, så vi sammen får sat rammerne for en smuk og unik begravelse efter dine og afdødes ønsker.
Hos os får du altid en fair, fast pris, så du ved præcis, hvad begravelsen kommer til at koste.

Spørgsmål eller brug for hjælp til begravelse i Aarhus?

Har du brug for hjælp i forbindelse med at arrangere en begravelse? Eller har du spørgsmål til priser på begravelse i Aarhus? Da er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf: (+45) 70 20 20 45 eller sende os en mail på: kontor@riising.dk.

Kontakt din lokale bedemand

Kontakt os på telefon: (+45) 70 20 20 45

​Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.