Begravelse eller bisættelse

Vi rådgiver til den bedste løsning for jer

Når I mister nogen skal I tage stilling til om vedkommende skal begraves eller bisættes.

Andelen af mennesker, som vælger at blive brændt er størst i de store byer medens den traditionelle jordbegravelse med jordfæstelse på en af landets godkendte kirkegårde stadig synes at have et godt fodfæste i de mere tyndt befolkede områder i Danmark. Der er dog en tendens til at flere og flere vælger at blive brændt. I øjeblikket er fordelingen at cirka 80% vælger kremering medens godt 20 % jordbegraves. Grundene til at træffe de konkrete beslutninger om begravelsesformen kan være mange, og det er helt op til de pårørende at træffe beslutning herom.

I flere og flere situationer foreligger “Min Sidste Vilje”, hvor afdøde har nedfældet sine ønsker omkring begravelsesformen. Vi anbefaler at disse ønsker følges, når afdøde aktivt har taget stilling.

Kontakt eventuelt Bedemand Riising på døgntelefonen 2869 3705, hvis I er i vildrede omkring beslutningen, eller skriv en besked via formularen. Vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

 

 

Vi har stor erfaring inden for begge valg

Uanset om I vælger bisættelse eller begravelse, er vi klar til at vejlede jer. Vi har stor erfaring med begge dele, og såfremt I ønsker en dialog omkring valget, kommer vi gerne forbi til en snak om, hvilke overvejelser de fleste gennemgår i processen.

Ønsker I ikke snakken i hjemmet, har vi etableret kontorer i lokalområderne Tranbjerg / Solbjerg, Holme / Højbjerg / Viby, Odder, Skanderborg , Beder / Malling og Mårslet.

Vi åbner gerne døren op, så vi kan tage en snak – også eventuelt i forbindelse med, at der skal udarbejdes “Min sidste vilje”.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked