Vi fik en rigtig god behandling ved Bedemand Riising i forbindelse med min mormors og min svigermors død. Vi blev mødt med empati og en meget professionel tilgang. Jeg kan kun give min allerbedste anbefalinger til Bedemand Riising!

Helle Koch Jensen, Tranbjerg

Begravelse eller bisættelse?

Vi rådgiver til den bedste løsning

Når du mister nogen, skal du tage stilling til, om vedkommende skal begraves eller bisættes.

Andelen af mennesker som vælger at blive brændt er størst i de store byer, medens den traditionelle jordbegravelse med jordfæstelse på en af landets godkendte kirkegårde stadig synes at have et godt fodfæste i de mere tyndt befolkede områder i Danmark.

Der er dog en tendens til, at flere og flere vælger at blive brændt.

I øjeblikket er fordelingen, at cirka 80% vælger kremering, medens godt 20 % jordbegraves. Grundene til at træffe de konkrete beslutninger om begravelsesformen kan være mange, og det er helt op til de pårørende at træffe beslutning herom.

I flere og flere situationer foreligger “Min Sidste Vilje”, hvor afdøde har nedfældet sine ønsker omkring begravelsesformen. Vi anbefaler, at disse ønsker følges, når afdøde aktivt har taget stilling.

Kontakt eventuelt Bedemand Riising på døgntelefonen 2869 3705, hvis du er i vildrede omkring beslutningen, eller skriv en besked via formularen.

Vi vil så vende tilbage til dig og din familie hurtigst muligt.

Vi har stor erfaring med både begravelser & bisættelser

Uanset om du vælger en bisættelse eller en begravelse, er vi klar til at vejlede dig og din familie.

Vi har stor erfaring med begge dele, og såfremt du ønsker en dialog omkring valget, kommer vi gerne forbi til en snak om, hvilke overvejelser de fleste gennemgår i processen.

Ønsker du ikke snakken i hjemmet, har vi etableret kontorer i vores forskellige lokalområder.

Vi åbner gerne døren op, så vi kan tage en snak – også eventuelt i forbindelse med, at der skal udarbejdes “Min sidste vilje”.

KONTAKT AFDELINGERNE

ODDER & OMEGN

Rådhusgade 16

HØJBJERG & VIBY

Holme Byvej 22

BEDER & MALLING

Præstelodden 22

SKANDERBORG & OMEGN

Adelgade 114

TRANBJERG & SOLBJERG

Tranbjerg Centret Syd

MÅRSLET & OMEGN

Hørretvej 42