Begravelse i Odder

Godt lokalkendskab og stor erfaring med begravelse i Odder

Med mere end 20 års erfaring med begravelse i Odder og omegn, kender vi hos Bedemand Riising byens og oplandets kirker, traditioner og sogne indgående. Vi kan rådgive dig om de forskellige muligheder, der er, når det kommer til begravelse i Odder – og vi kan formidle kontakt til såvel præst som kirkegård, hvis du ønsker det.

Lad os gøre begravelsen helt særlig

Som bedemænd leverer vi altid den støtte, vejledning og professionalisme, du kan have brug for i planlægningen af en begravelse. I dag er begravelse ikke så brugt som bisættelser, så vi ved godt, at det kan være svært at overskue, hvordan en begravelse skal foregå.
Hos os blive du altid mødt med forståelse og indlevelse, og vi hjælper dig til at træffe de rette valg, så begravelsen bliver en helt særlig, smuk og minderig højtidelighed, der lever op til både dine og afdødes ønsker.

Kontakt os for yderligere information om begravelse i Odder

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om muligheder og priser – eller har brug for hjælp i forbindelse med et dødsfald. Du kan ringe på tlf: (+45) 70 20 20 45 eller sende en mail til: kontor@riising.dk.

Kontakt din lokale bedemand

Kontakt os på telefon: (+45) 70 20 20 45

​Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.