20 års erfaring med begravelse i Skanderborg

Med vores lange erfaring som bedemand og med begravelse i Skanderborg kender vi alt til kirkerne i byen og oplandet. Vi kan rådgive om alle detaljer i forbindelse med en begravelse. Det gælder uanset om begravelsen skal foregå fra en kirke, et kapel eller fra afdødes hjem – med eller uden en kirkelig handling.

Alt det praktiske omkring begravelse i Skanderborg

Som din bedemand påtager vi os det praktiske omkring begravelsen eller bisættelsen og kan formidle kontakt til såvel præst som kirkegårdskontor for dig. Vi kan ligeledes rådgive omkring valg af kiste, udsyngning fra hjemmet, valg af gravsted og blomster.

Vi gør afskeden smuk og mindeværdig

Hos Bedemand Riising er nærhed, tillid og omsorg i højsædet. Vi lægger vægt på den personlige samtale og gør alt, hvad vi kan for at imødese de ønsker, der måtte være til højtideligheden, så afskeden bliver både: Smuk, mindeværdig og personlig.

Vores priser er altid fair og til at gennemskue – og du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide, hvad en begravelse vil koste.

Kontakt os for mere information om begravelse i Skanderborg

Ønsker du yderligere information om priser eller andet, da er du velkommen til at ringe på tlf.: (+45) 70 20 20 45 eller sende en mail til: kontor@riising.dk.

Kontakt din lokale bedemand

Kontakt os på telefon: (+45) 70 20 20 45

​Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål omkring begravelse i Skanderborg eller omegn, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.