Bisættelse i Odder

Vi står for den personlige og unikke bisættelse i Odder

Hos Bedemand Riising har vi mere end 20 års erfaring med at arrangere begravelse og bisættelse i Odder og omegn. Vi står  klar med saglig og professionel rådgivning. Hvad enten du ønsker en traditionel bisættelse eller en mere personliggjort og unik højtidelighed, har vi kompetencerne og erfaringerne til at hjælpe dig, så bisættelsen bliver præcis efter dine og afdødes ønsker.

Hos os er ingen ønsker for store, ingen detaljer for små – når det handler om at gøre en bisættelse personlig, smuk og mindeværdig.

Hjælp til alt det praktiske

Som lokalkendt bedemand i Odder hjælper vi dig med alt det praktiske. Vi kan hjælpe dig både med en bisættelse med en kirkelig handling og med bisættelser uden kirkelig handling fx. fra kapel eller afdødes hjem. Efterfølgende kan vi bistå ved urnenedsættelsen eller hjælpe med at arrangere spredning af afdødes aske over havet, hvis det er det, der er dit eller afdødes ønske.

Få en pris på bisættelse i Odder

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en fast, fair pris på en bisættelse i Odder, eller hvis du har spørgsmål. Du kan skrive til os på mail: kontor@riising.dk eller ringe på tlf: (+45) 70 20 20 45.

Kontakt din lokale bedemand

Kontakt os på telefon: (+45) 70 20 20 45

​Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål til bisættelse i Odder og omegn, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.