Bisættelse i Skanderborg

Vi har forståelse for den unikke bisættelse i Skanderborg

Med vores lokalkendskab skaber vi en personlig og unik begravelse eller bisættelse i Skanderborg. Bedemand Riising har været bedemand i Skanderborg i mere end 20 år. Det betyder, at vi kender alt til muligheder, traditioner og kirker i området. Vi ved, at det kan være svært at overskue alle de praktiske ting, der følger med, når en bisættelse skal arrangeres – og det er her vi kan hjælpe dig. Vi leverer altid den professionalisme, forståelse og støtte, du som pårørende har brug for i planlægningen.

Bisættelse i Skanderborg – efter dine ønsker

Vi er et familieejet bedemandsfirma og lægger stor vægt på, at alle detaljer er talt igennem og på plads, så vi sammen får skabt de rigtige rammer for en personlig og smuk bisættelse. Vi kan både bistå dig ved planlægningen af den traditionelle bisættelse – og ved den mere utraditionelle, hvor det er dine eller afdødes helt særlige ønsker og personlige præg, der er de bærende elementer.

Kontakt os gerne for priser og information

Ønsker du yderligere oplysninger om priser og ydelser, eller har du brug for vores hjælp i forbindelse med et dødsfald, da er du velkommen til at ringe eller skrive til os på tlf.: (+45) 70 20 20 45 eller mail: kontor@riising.dk.- hos os får du altid fair og gennemsigtige priser.

Kontakt din lokale bedemand

Kontakt os på telefon: (+45) 70 20 20 45

​Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål til bisættelse i Skanderborg og omegn, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.