Det kan du forvente af os

Få hjælp til de praktiske og administrative opgaver

Som nær pårørende er der rigeligt at bearbejde og forholde sig til, når en af de nærmeste er gået bort. For mange vil det derfor være en stor hjælp, at bedemanden kan afhjælpe med at klare alle praktiske og administrative opgaver i forbindelse med dødsfaldet og den efterfølgende begravelse eller bisættelse. Vores arbejde begynder så snart I kontakter os.

 

 

Hvornår afsluttes bedemandens arbejde?

Det er lidt mere vanskeligt at sige præcist, hvornår bedemandens arbejde er endeligt afsluttet. Bedemandens praktiske opgaver afsluttes normalt inden for den første uge efter dødsfaldet – den administrative del af assistancen noget senere.

Man kan dog sige, at mødet i skifteretten markerer en skilledato i forløbet. Bedemanden har på dette tidspunkt anslået de samlede begravelsesomkostninger, og skifteretten kan udstede en skifteretsattest. Skifteretsattesten viser, hvem der nu har ret til at råde over boet. Under hele forløbet – før og efter Deres møde i skifteretten, er I altid velkommen til at kontakte os enten via telefon 28 69 37 05, hvor vi har døgnvagt, eller via et af de telefonnumre, som er i bunden af siden.

I kan også altid skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så svare hurtigst muligt.

Vi hjælper med kvalificerede råd og vejledning

Som pårørende kan I under alle omstændigheder forvente, at vi vil tage vores arbejde meget seriøst. Vores tilgang vil altid være professionel, imødekommende og empatisk, uanset om I ønsker en traditionel begravelse eller bisættelse; men naturligvis også hvis afdøde har nedskrevet en mere utraditionel sidste vilje. Vi ønsker på alle måder at hjælpe og guide jer gennem den vanskelige og mange gange uoverskuelige proces, et dødsfald kan medføre.

De kan trygt henvende Dem til os, hvis der er sket dødsfald i familien. For at være tilgængelig i tilstrækkeligt omfang i lokalområdet, har vi etableret kontorer i Tranbjerg / Solbjerg, Holme / Højbjerg / Viby, Odder, Skanderborg og Beder / Malling.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked