Når nogen dør – hvad gør man så?

Er der sket dødsfald i eget hjem, skal man ringe til Falck eller 112 og derefter kontakte Bedemand Riising.

Man vil herefter i samråd med fagfolk kunne rådføre sig om, hvorvidt afdøde skal overføres til sygehuskapel eller forblive i hjemmet.

Bedemand Riising står klar til at hjælpe til når nogen dør i hele Østjylland. Vi har seks forskellige afdelinger tæt på blandt andet Skanderborg, Aarhus og Odder.

Dødsfald på sygehus, lokalcenter eller hospice

Personalet på landets sygehuse og lokalcentre ringer altid til de pårørende i forbindelse med dødsfald. Ofte er man som pårørende tæt på afdøde i den sidste stund.

Har man som pårørende valgt, at afdøde skal forblive i hjemmet, efter at døden er indtruffet, er det vigtigt, at afdødes egen læge informeres. I forbindelse med dødsfald på Hospice Djursland og Hospice Søholm er det stedets læge, som udfærdiger dødsattesten.

Vi står klar til at hjælpe, når nogen dør

Hos Bedemand Riising vil vi gerne mødes i hjemmet for en samtale om det videre forløb. Mødet kan også foregå på vores kontor efter dit ønske. Vi tilpasser os de pårørendes ønsker og vi har altid respekt for alle parter. Når nogen dør medfølger en vanskelig og overskuelig proces med mange valg som skal træffes. Vi gør alt, hvad vi kan, for at lette byrden så meget som muligt fra de pårørende skuldre.