Online bestilling af bedemand til Århus-området

Bisættelse til fast pris kr. 8.950,00

  • Dansk produceret hvid kiste
  • Økologisk urne efter eget valg
  • Rustvognskørsel indtil 15 km.
  • Urneudbringning

Ring til Helle Riising på 28 69 37 05 og få et samlet overblik over hvad vi udfører ved bisættelser og begravelser, såfremt du ønsker at gøre brug af en bedemand via online bestilling.

Online bestilling af bedemand indbefatter:

Den faste lave pris på vores online bedemands-service forudsætter, at du selv hjælper med en del af det normale bedemandsarbejde. F.eks. skal du anmelde dødsfaldet på www.borger.dk, hjælpe med ilægning af afdøde i kiste, ansøge om offentlig begravelseshjælp, bestille blomster til begravelsen, indrykke evt. dødsannonce mv. Ved Online Bestilling vil der IKKE være et fysisk møde med bedemanden hverken i hjemmet eller på vores kontor.

 

Såfremt du ønsker at gøre brug af Online Bestilling til en bisættelse eller begravelse omkring Århus, skal du udfylde formularen her på siden og sende den til os. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har oplevet en del henvendelser omkring online bestillinger af vores arbejde, hvor den efterladte alligevel ønsker mere assistance. Vi har derfor åbnet kontorer i lokalområderne Tranbjerg / Solbjerg, Holme / Højbjerg / Viby, Odder, Skanderborg og Beder / Malling.

Ønsker du at vi skal stå for alt det praktiske omkring bedemandsarbejdet, så gør vi selvfølgelig gerne det. Og du er her meget velkommen til at komme ned til en snak på et af vores kontorer eller ringe til os på
28 69 37 05, så vi kan aftale et tidspunkt og forberede os til mødet.

Kontakt os