Vi fik en rigtig god behandling ved Bedemand Riising i forbindelse med min mormors og min svigermors død. Vi blev mødt med empati og en meget professionel tilgang. Jeg kan kun give min allerbedste anbefalinger til Bedemand Riising!

Helle Koch Jensen, Tranbjerg

Online bestilling af bedemand

Bisættelse til fast pris kr. 8.950,00

  • Dansk produceret hvid kiste
  • Økologisk urne efter eget valg
  • Rustvognskørsel indtil 15 km
  • Urneudbringning

Ring til Helle Riising på 28 69 37 05 og få et samlet overblik over, hvad vi udføre ved bisættelser og begravelser, såfremt du ønsker at gøre brug af en bedemand via online bestilling.

Online bestilling af bedemand indbefatter:

Den faste lave pris på vores online bedemands-service forudsætter, at du selv hjælper med en del af det normale bedemandsarbejde.

F.eks. skal du anmelde dødsfaldet på www.borger.dk, hjælpe med ilægning af afdøde i kiste, ansøge om offentlig begravelseshjælp, bestille blomster til begravelsen, indrykke evt. dødsannonce mv.

Ved Online Bestilling vil der ikke være et fysisk møde med bedemanden, hverken i hjemmet eller på vores kontor.

Ønsker du at bruge vores online bestilling?

Såfremt du ønsker at gøre brug af vores online bestilling til en bisættelse eller begravelse i et af vores lokalområder, skal du blot udfylde formularen her på siden og sende den til os.

Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

Ønsker du, at vi skal stå for alt det praktiske omkring bedemandsarbejdet, så gør vi selvfølgelig gerne det.

Og du er her meget velkommen til at komme ned til en snak på et af vores kontorer eller ringe til os, så vi kan aftale et tidspunkt og forberede os til mødet.

Kontakt os