Kundetilfredshed​

Det er vigtigt for os, at den hjælp vi har ydet i forbindelse med vores assistance har været tilfredsstillende for dig, som bestiller af begravelsen.​​ 

For at kunne blive endnu bedre vil vi gerne bede dig/jer om at skrive et par ord omkring din oplevelse af samarbejdet med bedemanden.​ Du må gerne skrive dit navn og postnummer i skemaet. Hvis du vil være anonym, skriver du blot ”anonym” efter dit navn. Din anmeldelse vil således kun blive brugt internt.​

Fortæl os om din oplevelse med os​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi fik en rigtig god behandling ved Bedemand Riising i forbindelse med min mormors og min svigermors død.

Vi blev mødt med empati og en meget professionel tilgang. Jeg kan kun give min allerbedste anbefalinger til Bedemand Riising!

- Helle Koch Jensen, Tranbjerg

Da jeg skulle begrave mine forældre, var bedemand Riising (Henrik) er en meget professionel partner, som gjorde det rigtige på det rigtige tidspunkt. Med en behagelig tilgang, hvor man guides til at træffe sine egne valg på en betryggende måde, opleves processen god og professionel. Mine bedste anbefalinger til Henrik og Co

- Claus Kirring, Skanderborg 2020

KAN VARMT anbefale Bedemand Riising. Da Finn gik bort i Tranbjerg fik jeg en meget fin og professionel behandling af jer alle. Håber ikke at jeg skal bruge jer lige nu og snart, men vil bestemt anbefale jer til alle jeg kender. I er nogle hjertekære mennesker.

- Karen Elstrøm-Parsons, Odder

Til at forestå det praktiske omkring min mors bisættelse valgte vi bedemand Helle Riising. Et valg jeg aldrig vil fortryde. Din empati og store forståelse var med til at det hele gik, som vi ønskede. Jeg kan kun give jer de allerbedste anbefalinger, og vil helt sikkert vælge jer, når jeg igen får brug for en bedemand i Skanderborg.

- Hanne Skov Andersen, Skanderborg​

Da min far døde var jeg ikke i tvivl om hvilken bedemand jeg skulle vælge. Tusind tak til Helle og Henrik for jeres indlevende hjælp og assistance. Og så var jeg egentlig overrasket over, at prisen for jeres assistance ikke blev dyrere. I gjorde virkeligt meget for mig. Tak til jer begge.

- Dorthe Hartoch, Aarhus

Mange tak for jeres hjælp, råd og medfølelse ved min mands bisættelse i Hørning Kirke i 2018.​Det hele gik som aftalt og I var begge meget nærværende igennem hele forløbet, hvilket I skal have en kæmpestor tak for. Som familie fik vi en meget nærværende og venlig behandling, og kan på det varmeste anbefale Bedemand Riising.​I vil helt sikkert også være vores valg igen, hvis vi får brug for det igen her i Hørning. Vi håber dog ikke, at det sker foreløbigt!

- Elin Brøchner, Hørning

Vi havde brugt bedemand Riising før til bisættelse i Odder kirke. Så for os var der ingen tvivl. Sådan skulle det være igen. Denne gang ville jeg gerne have en personlig begravelse i Odder sygehuskapel, hvilket blev en rigtig fin afslutning. Knud ønskede ikke at komme i kirke, derfor var kapellet en fin løsning. Alt forløb helt efter vores og Knuds ønske. Tak for jeres måde at håndtere det hele på.

- Betty Jensen, Saksild

Vi stod med mange spørgsmål om bisættelse, da vores mor døde. Vi fik fat i en utrolig behagelig bedemand, som forklarede alt stille og roligt, og samtidig fik vi besvaret alle de spørgsmål, vi havde. Jeg må sige, at det var en utrolig god behandling, vi fik.

- Karen Hansen, Skanderborg

Dejlig personlig, og alligevel professionel behandling. I enhver henseende kan jeg anbefale virksomheden som værende både diskret, personlig og professionel. Diverse forslag til løsning af de enkelte problemer der knytter sig til et dødsfald og den efterfølgende bisættelse har vi fået løst på allerbedste måde. Kan sagtens give virksomheden min anbefaling.

- Gitte Jensen, Odder

Kan kun sige en ting i den retning: I forbindelse med min mors død kontaktede jeg Bedemand Riising. Jeg fik en ufattelig GOD betjening. Nu er en butik som jeres jo ikke en man opsøger af lyst men af nød… Og det er i nødens stund man opdager forskellen på dem der bare er der, og så dem der lige går den ekstra meter! Her er det så jeg igen igen fremfører at jeg er dybt taknemmelig for jeres service da jeg stod og havde brug for jer. Se det var nemlig den der personlige ting der gør en kæmpe forskel. Når man er i en sådan situation med 1000 ting der skal klappe, og ting der skal gøres (som ikke kan gøres om) så betyder det noget at dem der hjælper en har hjertet på rette sted.

- Lars Dalgas, Solbjerg

Til at ordne alt det praktiske omkring min mands begravelse i Brabrand kirke valgte jeg Bedemand Riising. Det var Bedemand Jane Schmidt, som hjalp os igennem alle de svære beslutninger og valg i den forbindelse. Alt var til UG. Jane var nærværende og hjælpsom så alt forløb overraskede smertefrit, selvom der er mange ting, som kan være meget følsomme. Hun var altid parat, når vi havde et ekstra spørgsmål. Henrik Riising hjalp os i Brabrand kirke, og kørte kisten væk derfra. Det var meget værdigt og personligt. Og da vi modtag jeres faktura, var der ingen overraskelser. Alt var, som vi havde aftalt. Man hører jo ellers nogle grimme historier om bedemænd og regninger. De absolut bedste anbefalinger herfra.

- Aase Wardinghus, Brabrand

Sikke en service!! I er simpelthen så søde og hjælpsomme. Man har slet ikke følelsen af, at det er jeres arbejde. I er helt igennem menneskelige og støttende. En særlig tak til Helle fra min mor og jeg. Du var så kærlig og villig til at svare på spørgsmål.

- Lone Hansen, Odder

Vi har i familien flere gange brugt Bedemand Riising, og det har givet en ro at bedemanden har styr på tingene. Kan bestemt anbefales.

- Connie Christensen, Skanderborg

God oplevelse, en bedemand der forstod hvordan vi havde det. Var ikke dominerende ved bisættelsen men hele tiden kontaktbar, meget hjælpsom og samtidig diskret. 

- Jonna Poulsen, Odder​

Fremragende og behagelig behandling. Er meget tilfreds med deres behandling af begravelsen, kan kun anbefale dem.

- Gert Andersen, Århus C

Tak for hjælpen i forbindelse med min mors begravelse, vi er meget tilfredse med det arbejde I har udført.

- Anne Mette Strandgaard, Sondrup

Fin orientering og meget hjælpsom. Vi fik fin hjælp med begravelsen. Vi mødte stor hjælpsomhed og følte os rigtigt godt behandlet. Stor tak.

Odder & omegn

Odder Bedemandsforretning​

Rådhusgade 16, 8300 Odder

Telefon: 86 54 54 43

Tranbjerg & Solbjerg

Tranbjerg Begravelsesforretning​

Tranbjerg Centret Syd, 8310 Tranbjerg

Telefon: 86 29 12 43

Højbjerg & Viby

Holme Begravelsesforretning​

Holme Byvej 22 8270 Højbjerg

Telefon: 86 27 00 33

Mårslet & omegn

Mårslet Begravelsesforretning​

Hørretvej 42, 8320 Mårslet

Telefon: 86 29 12 43

Skanderborg & omegn

Skanderborg Bedemandsforretning

​Adelgade 114, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 52 02 41

Beder & Malling

Beder-Malling Begravelsesforretning

Præstelodden 22, 8330 Beder

Telefon: 86 93 83 99

Bedemand Riising​

CVR: 29296162

Døgn telefon: 70 20 20 45

E-mail: kontor@riising.dk