Afdelinger

Hos Bedemand Riising har vi mere end 20 års erfaring med begravelser og bisættelser i Århus Centrum. Vi værner om at skabe den personlige og unikke begravelse efter dine og afdødes ønsker. Ingen ønsker er for store, og ingen detaljer er for små, når vi skal hjælpe jer med at afskedshøjtideligheden skal gå op i en højere enhed. Vores kvindelige bedemænd hjælper dig med at træffe de valg, som føles rigtige for jer. Jane og Helle hjælper jer via en personlig samtale gennem hele forløbet. Samtalen vil fokusere på jeres ønsker til selve begravelseshøjtideligheden og de ønsker I som pårørende har til valg af præst, kirke, kirkegård, blomster mm.

For os er den enkelte afsked unik og vores ubetingede fokus er at skabe rammerne for en smuk og personlig afsked, hvor tillid, nærhed og omsorg er i højsæde.

Begravelse eller bisættelse i Århus

Vi hjælper med en mindeværdig og individuel begravelse i Århus. Vi har et indgående kendskab til alle kirkerne i Århus. Sammen med jer planlægger vi hvorledes højtideligheden skal foregå med fokus på jeres ønsker herunder koordinering af blomster som f.eks. kistepynt, kranse og kirkepynt, udarbejdelse af program, sanghæfter, booking af musiker/sanger, digtoplæsning, efterfølgende mindesammenkomst mm.

Ønskes en begravelse uden kirkelig medvirken, har vi kompetencen og en solid erfaring med at arrangere dette. Vi hjælper med til at ceremonien forgår i trygge rammer og i omgivelser, som I finder rigtige, og som afspejler afdødes liv og værdier.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefon: 70 20 20 45

Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt os via formularen