Bedekvinde

Erfaren og empatisk bedekvinde

Vi som bedemandsforretning forstår, hvor vigtigt det er at have en erfaren og empatisk bedekvinde til at hjælpe dig med planlægningen af din elskedes begravelse. Som en del af vores service kan vi tilbyde dig den hjælp og støtte, du har brug for i denne svære tid.Du ville få en fast bedekvinde, som vil stå til rådighed for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at træffe beslutninger, der er i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Hun vil også være din rådgiver gennem hele processen og sikre, at du føler dig tryg og inddraget i planlægningen.

Skræddersyet begravelse, der er unik og personlig for din elskede

Som en del af vores service vil jeg sørge for, at du er informeret om alle mulighederne, der er tilgængelige for at gøre ceremonien så personlig og unik som muligt. Vi vil også være til rådighed for at hjælpe dig med at håndtere alle de praktiske opgaver, der følger med en begravelse, så du kan fokusere på at tage dig af dig selv og din familie.

Vi er opmærksomme på, at tillid, tryghed, nærvær, empati og omsorg er nøglefaktorer i at sikre, at en begravelse går så godt som muligt. Derfor kan vi tilbyde en god blanding af både kvindelige og mandlige bedemænd, der kan sikre en tryg og respektfuld behandling af din elskedes krop. Vi er også glade for at kunne tilbyde online-begravelser, hvor vi kan snakke med dig over telefonen i stedet for at mødes personligt, hvis dette er mere praktisk for dig og din familie.

Tillid, tryghed, nærvær, empati og omsorg er nøglefaktorer

Vi vil arbejde tæt sammen med dig og din familie for at sikre, at ceremonien afspejler den afdødes personlighed, interesser og livshistorie på den mest værdige og respektfulde måde muligt. Vi vil skræddersy en begravelse, der er unik og personlig for din elskede, og som kan give dig og din familie den ro og trøst, I har brug for i denne svære tid.

Hvis du søger en bedekvinde, der kan hjælpe dig med at planlægge en værdig og personlig begravelse, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummer (+45) 70 20 20 45 eller send en e-mail til kontor@riising.dk for mere information om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig igennem din næste begravelse.

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde med en bedekvinde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Ønsker du at vide mere om bæredygtige kister, kontakt os eller klik her: Miljøvenlige kister. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor. Hvor og når det passer dig.