Bedemand i Tranbjerg

Bedemand i Tranbjerg med mange års erfaring

Som din bedemand i Tranbjerg og omegn, hjælper vi dig med det sidste farvel, når du skal tage afsked med en af dine kære. Hos os er ingen ønsker for store, ingen detaljer for små.

Bedemand Riising hjælper dig med alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald og med at skabe rammerne for den personligt tilpassede begravelse eller bisættelse efter dine og afdødes ønsker.

Vi gør meget ud af, at alle detaljer er på plads, så den sidste afsked bliver både personlig og unik.

Forskellige begravelsesformer

Med bedemand Riising er du sikret fuld prisgennemsigtighed, så du præcis ved, hvad en bisættelse eller begravelse vil koste. Der findes forskellige begravelsesformer og ydelser, og vi kan fx hjælpe med:

  • Kistebegravelse
  • Bisættelse
  • Urnenedsættelse
  • Askespredning over havet

Kontakt din bedemand i Tranbjerg

Vi er et familieejet bedemandsfirma, og hos os finder du altid en empatisk og forstående bedemand, der kan tage over på det praktiske i en svær situation.

Har du brug for hjælp i forbindelse med et dødsfald, har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på: tlf.:  70 20 20 45 eller mail: kontor@riising.dk.

Kontakt din bedemand i Tranebjerg

Tranbjerg Begravelsesforretning
Tranbjerg Centret Syd, 8310 Tranbjerg

Telefon: (+45) 86 29 12 43

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.

Vi har også lokale afdelinger i Odder, Hørning, Beder og flere andre steder. Se mere under Afdelinger.