Bedemand i Tranbjerg

Bedemand i Tranbjerg med mange års erfaring

Som din lokale bedemand i Tranbjerg og omegn, hjælper vi dig med det sidste farvel, når du skal tage afsked med en af dine kære. Hos os er ingen ønsker for store, ingen detaljer for små.

Vi har dybe lokale rødder i Tranbjerg, hvor forretningen blev grundlagt af Bedemand Jan Riising(tidl. Ide-Gartneriet i Skovgårdsvænget) helt tilbage i 1999. I dag er vi centralt placeret i Tranbjerg Centret Syd, hvor du nemt finder os til en uforpligtende snak om Min Sidste Vilje eller andre spørgsmål. Gennem 25 år som bedemænd i Tranbjerg har vi opbygget en altdominerende position i lokalområdet omkring varetagelse af begravelser og bisættelser fra Tranbjerg Kirke.

Vi hjælper med alt det praktiske papirarbejde i forbindelse med et dødsfald, og skaber rammerne for den personligt tilpassede begravelse eller bisættelse efter dine og afdødes ønsker.

Vi gør meget ud af, at alle detaljer er på plads, så den sidste afsked bliver både personlig og unik.

miljørigtig bedemand

Forskellige begravelsesformer og bæredygtighed

Hos Bedemand Riising vil vi gerne bidrage til at skåne miljøet. Derfor har vi  mulighed for at levere bæredygtige kister til lavere priser end gældende for traditionelle kister. Det giver god mening at skåne miljøet samtidigt at spare penge i forhold til en traditionel kiste. Kontakt os og hør nærmere:

  • Kontakt din bedemand i Tranbjerg

    Vi er et familieejet bedemandsfirma gennem generationer, og den eneste lokale bedemand i Tranbjerg. Hos os finder du altid en empatisk og forstående bedemand, der kan tage over på det praktiske i en svær situation.

    Har du brug for hjælp i forbindelse med et dødsfald, har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på: tlf.:  70 20 20 45 eller mail: kontor@riising.dk.

Bedemand i Tranbjerg - fokus på bæredygtighed

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt din bedemand i Tranbjerg

Tranbjerg Begravelsesforretning
Tranbjerg Centret Syd, 8310 Tranbjerg

Telefon: (+45) 86 29 12 43

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.

Vi har også lokale afdelinger i Odder, Hørning, Beder og flere andre steder. Se mere under Afdelinger.