Bedemand i Malling

Lokal bedemand i Malling til personlige bisættelser eller begravelser

Som din lokale bedemand i Malling, kan vi hjælpe med alle de praktiske forhold i forbindelse med bisættelse og begravelse. Når du skal tage afsked med en af dine kære og arrangere en bisættelse eller begravelse, er der mange praktiske ting, der skal på plads og tages stilling til. Derfor er det vigtigt, at du vælger en bedemand, som forstår at rådgive og spørge ind, så du får den begravelseshandling, der svarer til dine og afdødes ønsker.

Hos Bedemand Riising, har vi erfaringen, indlevelsen og forståelsen, der skal til for at kunne sætte rammerne for den personlige og unikke begravelse eller bisættelse.

miljørigtig bedemand

Valg af begravelsesform

Som din bedemand for Malling og omegn, lægger vi vægt på den personlige samtale, hvor vi rådgiver og hjælper omkring de ubesvarede spørgsmål, der måtte være.

Har afdøde lavet en sidste vilje, vil begravelsesformen ofte være bestemt her. Ellers kan vi vejlede dig og familien omkring de forskellige muligheder og begravelsesformer. Hos os får du altid fuldt gennemsigtige priser. På den måde ved du altid præcis, hvad en bisættelse eller begravelse koster.

Kontakt din bedemand i Malling

Du er meget velkommen til enten at ringe eller skrive til os på: mail: kontor@riising.dk eller tlf.: 70 20 20 45, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med et dødsfald.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt bedemanden via formularen

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vores bedemand i Malling træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.