Bedemand i Risskov og omegn

Vi har det vigtige lokalkendskab som bedemand i Risskov, Lystrup og Egå

Din lokale bedemand i Risskov og omegn, Bedemand Riising, har mere end 20 års erfaring med bisættelser og begravelser i området – til fair priser.

Vi har et mangeårigt og tilbundsgående kendskab til områdets kirker, til muligheder, traditioner og skikke, så vi sammen med dig kan arrangere en smuk, mindeværdig og personlig afsked i dit lokalområde.

miljørigtig bedemand

Din bedemand i Risskov og Vejlby – for den personlige afsked

Som bedemænd ved vi, at det ofte kan være svært som pårørende at overskue alle de praktiske ting, der skal på plads i forbindelse med en bisættelse eller begravelse. Med os er du altid sikker på at få den professionelle rådgivning, den støtte og den praktiske hjælp du har brug for, så afskeden kan blive så smuk, mindeværdig og god som muligt.

Vores familieejede bedemandsforretning kan hjælpe dig med såvel begravelse som bisættelse. Ønsker du, at afdødes aske fx skal spredes over havet efterfølgende, kan vi også hjælpe med at arrangere dette. Læs mere om askespredning her.

​Kontakt os for priser og yderligere information

Har du spørgsmål, eller ønsker du en fast pris på en bisættelse eller begravelse, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på tlf: 70 20 20 45 eller mail: kontor@riising.dk.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt bedemand i Risskov, Vejlby, Lystrup, Egå & omegn

Kontakt os på telefon: (+45) 70 20 20 45

​Send os en mail: bedemand@riising.dk

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.