Bedemand i Skanderborg

Hos Bedemand Riising har vi fokus på jer

Har man prøvet at miste en, der står en nær, så ved man, hvad det betyder. Man har på egen krop oplevet følelsen af at blive drænet for energi. I en sådan situation er det vigtigt, at der er empatiske og professionelle folk klar til at tage over, og levere den støtte som en planlægning af en begravelse eller bisættelse kræver.

 

 

Vi har mere end 15 års erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser omkring Skanderborg, og vi kender dermed de lokale traditioner, kirker og sogne. Ved at trække på vores erfaring til at ordne alt det praktiske, behøver I ikke spekulere på koordinerering med kirkekontor, præst, kirkegårdskontor/graver og sygehus/plejehjem. Vi tilbyder selvfølgelig hjælp til alle andre praktiske ting som indrykning af annoncer og meget mere. Med dette sikrer vi muligheden for, at I har lidt større overskud til at få sagt farvel på en måde, der lever op til jeres ønsker.

Vi kommer gerne hjem til jer

I forbindelse med en begravelse eller bisættelse er der mange praktiske ting, der skal overvejes. Vi kommer gerne hjem til jer, hvor vi kan tale tingene igennem. Vi giver os god tid til at gennemgå den afdødes sidste vilje, og vi rådgiver omkring de ubesvarede spørgsmål, der end måtte være. Foretrækker I derimod at tale tingene igennem på på vores kontor i Skanderborg, så gør vi selvfølgelig det. Det afgørende for os er, at I føler jer trygge i dialogen.

Kontakt til din bedemand i Skanderborg

I er velkomne til at ringe til os på vores døgntelefonen: 2869 3705 såfremt I har brug for en lokal bedemand i Skanderborg. Foretrækker I at skrive, kan I udfylde kontaktformularen på siden, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Ægteparret Helle og Henrik Riising står bag Bedemand Riising. De er begge uddannede bedemænd. Begravelsesforretningen består herudover af et team på tre dygtige og kompetente medarbejdere.

Før deres tid i erhvervet som bedemænd har både Helle og og Henrik været beskæftiget i stillinger med fokus på mennesker. Helle var tidligere bankrådgiver og Henrik har bl.a. en baggrund som ingeniør og pædagog. Den brede erfaring fra de tidligere beskæftigelser går fint i tråd med bedemandsarbejdet, som er kendetegnende ved nærværende og personlig samtale kombineret med tillid og tryghed i forbindelse med udførelsen af praktiske opgaver f.eks. kisteilægning, udsyngning, rustvognskørsel mm.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked