Bedemand i Skanderborg

Bedemand i Skanderborg med det personlige i højsædet

Bedemand Riising er din lokale bedemand i Skanderborg, og vi ved, hvor vigtig bisættelsen eller begravelsen er, når der skal siges farvel til en, man holder af.

En begravelse, bisættelse eller askespredning skal være personlig, unik og smuk – og vores faste bedemænd i Skanderborg, Jane Schmidt og Helle Riising, kan hjælpe jer med at tilrettelægge præcis den højtidelighed, der passer bedst til jer og afdødes ønsker.

Hos os er ingen ønsker for store, og vi står altid klar med professionel rådgivning, støtte og hjælp.

miljørigtig bedemand

Begravelse eller bisættelse i Skanderborg

Som din lokale bedemand i Skanderborg og omegn har vi et indgående kendskab til kirkerne, traditionerne og sognene i og omkring Skanderborg, og vi rådgiver gerne omkring, hvilke muligheder der er for begravelse og bisættelse. Ønsker I en bisættelse uden kirkelig medvirken, hjælper vi naturligvis gerne med at arrangere dette.

Vi sætter fokus på bæredygtighed, og i samarbejde med Growing Trees Network Foundation kan vi tilbyde bæredygtig begravelse med bæredygtig kiste.

Din bedemand i Skanderborg – få en fast pris

Har du brug for hjælp i forbindelse med et dødsfald eller spørgsmål? Da er du velkommen til at ringe eller skrive til os på: mail: kontor@riising.dk eller tlf.: 70 20 20 45.

Du er også velkommen til at kontakte os for en fast pris på, hvad en bisættelse eller begravelse koster.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt din bedemand i Skanderborg & omegn

Skanderborg Bedemandsforretning
Adelgade 114, 8660 Skanderborg

Telefon: (+45) 86 52 02 41

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål til vores bedemand i Skanderborg, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.