Bedemand Riising pynt 3
Vi fik en rigtig god behandling ved Bedemand Riising i forbindelse med min mormors og min svigermors død. Vi blev mødt med empati og en meget professionel tilgang. Jeg kan kun give min allerbedste anbefalinger til Bedemand Riising!

Helle Koch Jensen, Tranbjerg

Skal din bedemand være en kvinde?

– Vi gør en forskel

Jane og Helle vil gerne gøre op med myten om, at en bedemand er en grå mand i en sort habit.

For at lette svære samtaler gør vi brug af vores kvindelige intuition, omsorg og empati. Vores evne til indlevelse i situationen omkring begravelsessamtalen er vores styrke, og det er specielt her, vi kan gøre en forskel.

Vi hjælper dig med at arrangere en smuk og værdig begravelse efter dine og afdødes ønsker og sørger for, at afskeden bliver et smukt og rart minde.

Personlige begravelser og bisættelser

Hos Bedemand Riising arbejder vi målrettet mod at skabe rammerne for den personlige tilpassede begravelse eller bisættelse.

Ingen ønsker er for store og ingen detaljer er for små. Den sidste afsked fra kirken skal være både personlig og unik. Her kan vi trække på vores mangeårige erfaring som professionelle rådgivere og kvalificerede vejledere. Vi planlægger sammen med jer alle detaljer i forbindelse med begravelsen og sørger for, at afskeden foregår efter jeres og afdødes ønsker.

Foretrækkes en borgerlig højtidelig fra et kapel eller i hjemmet, kan vi ligeledes være behjælpelige. Vi hjælper med oplæsning af taler; sammen synger vi salmer eller sange fra Højskolesangbogen mm.

Vores overordnede målsætning er et skabe trygge rammer for jer omkring afdødes sidste rejse.

KONTAKT AFDELINGERNE

ODDER & OMEGN

Rådhusgade 16

HØJBJERG & VIBY

Holme Byvej 22

BEDER & MALLING

Præstelodden 22

SKANDERBORG & OMEGN

Adelgade 114

TRANBJERG & SOLBJERG

Tranbjerg Centret Syd

MÅRSLET & OMEGN

Hørretvej 42

Anbefaler at bruge uddannede og certificerede bedemænd.

Se her, hvad det betyder for dig.