Bedemand i Odder

Lokal bedemand i Odder med vægt på det personlige

Med mere end 20 års erfaring med at arrangere bisættelser og begravelser som bedemand i Odder og omegn, kender vi de lokale traditioner, kirker og sogne – så vi sammen kan skabe rammerne for en begravelse eller bisættelse efter dine og afdødes ønsker.

Bedemand Riising hjælper dig med at tage den bedst mulige afsked, når en af dine kære er afgået ved døden. Vi sørger for, at alle detaljer er på plads – og hos os er ingen ønsker for store, ingen for små.

miljørigtig bedemand

Flere forskellige begravelsesformer

Med bedemand Riising er du sikret en fast pris og fuld prisgennemsigtighed, så du ved præcis, hvad en bisættelse eller begravelse kommer til at koste. Vi kan fx hjælpe med:

  • Bisættelse
  • Kistebegravelse
  • Urnenedsættelse
  • Askespredninge over havet

Vi har valgt at gøre vores for at tage ansvar for miljøet. Det betyder at vi kan tilbyde bæredygtig begravelse såvel som bæredygtig kiste.

Kontakt din bedemand i Odder

Vores bedemandsfirma er familieejet, og hos os bliver du altid mødt af en empatisk og professionel bedemand, der forstår at tage over på det praktiske i en svær situation.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os på tlf.: 70 20 20 45 eller mail: kontor@riising.dk, hvis du har brug for hjælp ved et dødsfald, har spørgsmål eller brug for yderligere information.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt bedemanden via formularen

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi, som din lokale bedemand i Odder, træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.