Bedemand i Odder

Mange års erfaring med hjælp til det praktiske

Vi oplever alle på et tidspunkt at miste en, der har fulgt os gennem livet. Det er hårdt og tærer på kræfterne, og det overskud man ellers normalt har i hverdagen. Bedemand Riising i Odder har i 20 år hjulpet pårørende med at arrangere den sidste rejse for afdøde. Vi står klar til at hjælpe og vejlede jer med at håndtere de spørgsmål og problemer, der måtte opstå undervejs, uanset om I foretrækker en traditionel begravelse eller bisættelse, eller om I har andre ønsker til det sidste farvel.

Bedemand Riising blev grundlagt i 1999, da Jan Riising etablerede Bedemandsforretningen i Rosensgade i Odder. Herfra er Bedemand Riising blevet et familieforetagende, som Henrik Riising overtog i 2006 sammen med sin kone Helle Riising. Siden da er virksomheden vokset, men fortsat med fokus på kerneværdierne: tillid, tryghed og nærvær.

 

 

At vælge mellem bisættelse eller begravelse vil altid være et personligt valg, og vi respekterer altid jeres beslutning. Har I brug for en snak, før I kan træffe beslutningen, vil vi gerne rådgive jer. Rådgivningen kan både foregå i bedemandsforretningen i Odder, men vi kommer også gerne til jeres eller afdødes hjem, hvis det foretrækkes.

Såfremt man har mulighed for at udfylde en “Sidste vilje” før man går bort, vil det næsten altid være en fordel. De pårørende bliver lettet i en række beslutninger, og man kan selv være med til at beslutte, hvad der skal ske med de jordiske rester efter døden. Beseøger I vores Bedemandsforretning i Odder, tilbyder vi at hjælpe med udfyldelsen samt afklare eventuelle spørgsmål.

Hos Bedemand Riising bevarer vi overblikket

Som sørgende kan det ofte være en hjælp, at andre påtager sig større ansvar og hjælper med planlægning og praktik. For os er alle begravelser og bisættelser vigtige, og vi har den fornødne erfaring til at tage over på praktikken. Vi vil forvalte den tillid, I giver os på en ansvarlig, omsorgsfuld og professionel måde, og du vil dermed have større mulighed for at få gennemført den ønskede afsked. Sammen vil vi opfylde den afdødes sidste vilje, samt sikre at I alle står tilbage med ro i sindet.

Har I spørgsmål?

Har I spørgsmål i forbindelse med et dødsfald, eller har I spørgsmål omkring begravelser og bisættelser generelt, er vi klar til at hjælpe jer. Kontakt os via kontaktformularen eller ring til vores døgntelefon på
2869 3705.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

bedemand odder