Kister og urner i mange forskellige farver og designs

Her på denne side kan du finde en oversigt over vores sortiment af kister og urner til henholdsvis begravelse, bisættelse eller askespredning over åbent hav. Hos Bedemand Riising står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af kiste eller urne.

Vi står til rådighed i blandt andet Skanderborg, Aarhus og Odder, men da vi i alt har seks afdelinger, dækker vi faktisk hele Østjylland.

Stort udvalg af kister og urner

Vi tilbyder et stort og velassorteret udvalg af kister og urner, så der er noget at vælge imellem for enhver smag. Det betyder, at uanset om du er i gang med at planlægge din egen sidste afsked, eller om du har mistet en nærtstående, som du skal tage afsked med, så kan du hos os finde en kiste eller en urne, der med al sandsynlighed matcher både individuelle ønsker og budget.

Vi tilbyder for eksempel hvidlakerede kister med henholdsvis kors, guirlande og uden pynt, ligesom vi også tilbyde kister i massivt fyrretræ, birk eller hvidolieret. Der kan også vælges en kiste i massiv mahogni eller massivt egetræ, ligesom der kan vælges diamantkister i enten rød, hvid eller sort.

Af urner har vi både natururner i mange forskellige farver i et enkelt design, ligesom vi også har natururner med et blomstermotiv i form af enten en rose eller en marguerit. Derudover tilbyder vi også Miakdo tubeurner i henholdsvis rød, sort og hvid samt tubeurner med smukke motiver – vælg for eksempel mellem motiv af en skov, en solnedgang eller en solsikkemark.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi

Du er velkommen til at tage kontakt til os eller kigge forbi vores adresse, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores sortiment eller priser på kister og urner, eller hvis du har brug for vores hjælp til at vælge den helt rette.

Kister og urner

Hvidlakeret

Hvidlakeret med kort

Hvidlakeret med guirlande

Massiv fyrtræ

Massiv birk

Massiv hvidolieret

Diamantkiste hvid

Diamantkiste sort

Diamantkiste rød

Massiv maghonikiste

Massiv egetræskiste

Natururner

Natururne – rose, maguerit

Miakdo tubeurne – hvid, rød, sort

Tubeurner med motiv – skov, sol og solsikke