Bedemand i Brabrand

Lokal bedemand i Brabrand som møder dig med forståelse

Hos Bedemand Riising, din lokale bedemand i Brabrand, har vi fokus på tryghed, tillid og nærvær. Vi har forståelse for den ofte svære situation, du kan stå i som pårørende efter et dødsfald – og det er her vi med vores professionalisme og store erfaring kan tage ansvar for alt det praktiske omkring en bisættelse eller begravelse.
Vi sørger for, at hver lille detalje er på plads, så du trygt kan lade os arrangere højtideligheden.

miljørigtig bedemand

Den vigtige, personlige afsked

Vi giver os god tid til samtalen, og kommer gerne hjem til dig, hvis du ønsker det. Ellers kan samtalen naturligvis foregå på vores kontor. Vi kan vejlede omkring traditioner og om alle de andre muligheder, der er for at arrangere en helt unik og personlig afsked ved en bisættelse eller begravelse.

Ønsker du en højtidelighed uden kirkelig deltagelse, har vi ligeledes stor erfaring på dette område.

Tag kontakt til din bedemand i Brabrand

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, vores priser – eller har du brug for hjælp ved et dødsfald? Da er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på tlf.: 70 20 20 45 eller sende en mail til: kontor@riising.dk.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål eller kunne du blot tænke dig at tage en snak med os inden et potentielt møde, er du velkommen til at ringe til os.

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan du træffe en lokal bedemand i Brabrand hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.