Bedemand i Viby

Bedemand i Viby som tager som tid til dig

Som din bedemand for Viby og omegn, giver vi os god tid til at gennemgå den sidste vilje, hvis afdøde har lavet en sådan, og vi rådgiver om de ubesvarede spørgsmål, der måtte være, så vi er sikre på, at alle detaljer er på plads.

Når du skal sige farvel til en af dine kære og arrangere en bisættelse eller begravelse, er der mange praktiske ting, der skal tages højde for. Det er derfor vigtigt, at du vælger en bedemand, der forstår at få alle detaljer på plads, så den sidste afsked bliver personlig og unik – og præcis efter dine og afdødes ønsker.

miljørigtig bedemand

Vælg den rette begravelsesform og tænk på miljøet

Vi leverer bæredygtige kister til meget lavere priser end gældende for traditionelle kister. Det giver god mening at skåne miljøet samtidigt at spare tusindvis af kroner i forhold til en traditionel kiste. Der er flere forskellige begravelsesformer, og vi kan rådgive og hjælpe ved dem alle. Det kan f.eks. være ved:

Vores priser er altid fuldt gennemsigtige, så du ved præcis, hvad bisættelsen eller begravelsen koster.

Kontakt din bedemand i Viby

Kan vi hjælpe dig i forbindelse med et dødsfald? Har du spørgsmål eller brug for yderligere information? Da er du meget velkommen til enten at ringe eller skrive til os på: mail: kontor@riising.dk eller tlf.: 70 20 20 45.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt os via formularen

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Som din lokale bedemand i Viby tager vi os altid tid til dig. Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.