Bedemand i Åbyhøj

Lokalkendt bedemand i Åbyhøj

Søger du en lokal bedemand i Åbyhøj eller i omegnen, står vi hos Bedemand Riising klar til at hjælpe. I den svære tid efter et dødsfald står vi til rådighed med vores brede erfaring, indlevelse og personlige tilgang og påtager os det praktiske ansvar i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse. Vi kan også være behjælpelige, når ønsket er askespredning over havet.

Vi ønsker at tage ansvar for miljøet og være med til at passe på jorden for de næste generationer. Derfor har vi indgået et samarbejde med Growing Trees. Deres mission er at plante skove for at sikre grundvandet og reducere global opvarmning. Det betyder, at vi kan tilbyde bæredygtig begravelse såvel som bæredygtig kiste.

miljørigtig bedemand

Din bedemand i Åbyhøj – altid en tryg afsked

Vi lægger vægt på den personlige kontakt og den personlige samtale, og vi kommer gerne hjem til dig og taler de praktiske anliggender igennem, ligesom vi rådgiver, gennemgår afdødes sidste vilje og svarer på de spørgsmål, du eller I som pårørende måtte have med hensyn til begravelseshandlingen.

Vil du hellere, at samtalen foregår på vores kontor, er dette naturligvis også en mulighed. Hos Bedemand Riising har vi mere end 20 års erfaring indenfor branchen, så du kan trygt lade os varetage begravelsen eller bisættelsen, så den bliver efter dit og afdødes ønske.

​Kontakt os gerne

Har du spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med et dødsfald? Ønsker du priser eller yderligere information? Da er du velkommen til at kontakte os enten på tlf.: 70 20 20 45 eller på mail: kontor@riising.dk.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt bedemanden via formularen

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Som din lokale bedemand i Åbyhøj tager vi os god tid til dig. Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.