Min sidste vilje

Har du taget stilling?

Når du udfylder dokumentet ”Min Sidste Vilje”, hjælper du dine nærmeste pårørende med at træffe nogle af de svære valg, som er nødvendige, når vi skal hjælpe dig med at arrangere begravelsen eller bisættelsen fra kirken.

Det er vigtigt, at du fortæller dine nærmeste pårørende, at du har udfyldt dokumentet ”Min Sidste Vilje”. Samt hvilke ønsker du har givet udtryk for samt, hvor du har opbevaret formularen. Vores erfaring viser, at de fleste pårørende ønsker at respektere en afholdelse af højtidelighed, som det er beskrevet i ”Min Sidste Vilje”.​

Når du udfylder dokumentet, er det medvirkende til at skabe åbenhed og dialog med dine nærmeste omkring dine ønsker i forbindelse med dit dødsfald.

Du behøver naturligvis ikke at tage stilling til alle punkterne i formularen.

Har du brug for yderligere information og hjælp til begravelse eller bisættelse, kan du altid kontakte os ved at ringe til vores telefon (+45) 70 20 20 45 eller via vores mail på bedemand@riising.dk. Vores telefon svarer hele døgnet.​

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.