Bedemand Riising pynt 3
Vi fik en rigtig god behandling ved Bedemand Riising i forbindelse med min mormors og min svigermors død. Vi blev mødt med empati og en meget professionel tilgang. Jeg kan kun give min allerbedste anbefalinger til Bedemand Riising!

Helle Koch Jensen, Tranbjerg

»Min sidste vilje« – dine ønsker til din sidste afsked

Kunne du tænke dig at have indflydelse på, hvordan din sidste afsked kommer til at foregå, eller ønsker du at skåne dine efterladte for at skulle tage stilling til din afsked, når du ikke er her længere? Så kan det være en rigtig god ide at udfylde dokumentet ”Min sidste vilje”.

”Min sidste vilje” er en skriftlig erklæring, der fortæller om dine særlige ønsker i forbindelse med din bisættelse eller begravelse, når du engang ikke er her længere. Det er en særlig god ide at udfylde erklæringen, hvis du ønsker at gøre planlægningen af din afsked så let og skånsom for dine efterladte som muligt, eller hvis du har nogle særlige ønsker, som du ønsker, der bliver taget højde for.

Det kan for eksempel være, at du ønsker, at din aske skal spredes ud over åbent hav. I sådan et tilfælde skal dette nemlig fremgå af ”Min sidste vilje”, hvis ikke dine pårørende på tro og love skal erklære, at det var dit ønske.

Få hjælp til at udfylde ”Min sidste vilje”

Hos Bedemand Riising står vi klar til at hjælpe dig med at udfylde ”Min sidste vilje”. Der er meget, som du skal tage stilling til, og det kan derfor være rart at få hjælp eller rådgivning i forbindelse med udfyldelsen af dokumentet. Vi står til rådighed for dig i blandt andet Aarhus, Skanderborg og Odder, men med seks forskellige afdelinger dækker vi faktisk hele Østjylland.

Du kan for eksempel oplyse, om du ønsker at blive bisat, begravet, eller om du ønsker at få spredt din aske ud over åbent hav, ligesom du også kan komme med ønsker til salmer, blomsterarrangementer og lignende i forbindelse med ceremonien i kirken.

Derudover kan du også komme med ønsker til gravsted og deklarere, om du er for eller imod obduktion. Dokumentet er et skema i PDF-format, som du med fordel kan få opbevaret hos os eller hos en af dine nærmeste.

Kontakt os for hjælp eller spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få vores hjælp til udfyldelse af dokumentet, eller hvis du har nogle spørgsmål.

KONTAKT AFDELINGERNE

ODDER & OMEGN

Rådhusgade 16

HØJBJERG & VIBY

Holme Byvej 22

BEDER & MALLING

Præstelodden 22

SKANDERBORG & OMEGN

Adelgade 114

TRANBJERG & SOLBJERG

Tranbjerg Centret Syd

MÅRSLET & OMEGN

Hørretvej 42

Udfyld »Min sidste vilje«

Min sidste vilje giver mulighed for at udforme en skriftlig erklæring, som fortæller, hvad du ønsker i forbindelse med din bisættelse/begravelse.

Hent dokumentet her