Bedemand i Beder og omegn

Bedemand i Beder med blik for detaljen og professionel rådgivning

Bedemand Riising er din lokale bedemand i Beder og omegn. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og lægger vægt på, at en begravelse eller bisættelse altid er unik og personlig. Vi har blik for detaljen, så I får en begravelseshøjtidelighed efter jeres og afdødes ønsker.
Vi ved, at det ofte er en sårbar situation, du står i som pårørende efter et dødsfald. Vi giver dig den professionelle rådgivning og den praktiske hjælp, du har brug for, så vi sammen får sat de helt rette rammer for begravelsen eller bisættelsen.

miljørigtig bedemand

Alle former for begravelser og bisættelser

Vores familieejede bedemandsforretning med både bedekvinder og -mænd bygger på omsorg, tillid og nærhed, og vi kan hjælpe dig og din familie med alle former for begravelse eller bisættelse, uanset om I ønsker en begravelseshandling i en kirke, et kapel eller derhjemme.

Ønsker I, at afdødes aske efterfølgende skal spredes over havet, hjælper vi også gerne med at arrangere dette.

Kontakt din lokale bedemand i Malling og Beder

Har du brug for vores hjælp, eller har du spørgsmål til priser eller andet, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os på mail: kontor@riising.dk eller tlf.: (+45) 70 20 20 45.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt din lokale bedemand allerede i dag for at høre mere

Beder-Malling Begravelsesforretning
Holmskovtoften 11, 8340 Malling

Telefon: (+45) 86 93 83 99

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vores bedemand i Beder træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.