Bedemand Riising pynt 3
Vi fik en rigtig god behandling ved Bedemand Riising i forbindelse med min mormors og min svigermors død. Vi blev mødt med empati og en meget professionel tilgang. Jeg kan kun give min allerbedste anbefalinger til Bedemand Riising!

Helle Koch Jensen, Tranbjerg

Bårebuket og blomster til begravelse og bisættelse

Har du mistet en, du har haft kær, og skal du planlægge vedkommendes sidste afsked? Så står vi hos Bedemand Riising klar til at hjælpe dig med at sikre, at den sidste afsked bliver i tråd med dine og den afdødes ønsker. Vi tilbyder blandt andet praktisk hjælp i form af bestilling af blomster til begravelse eller blomster til bisættelse, ligesom vi tilbyder al anden praktisk hjælp i forbindelse med den sidste afsked.

Vi står til rådighed for dig i blandt andet Odder, Aarhus, Skanderborg og omegn, og idet vi har seks forskellige afdelinger, dækker vi således hele Østjylland.

Bestilling af blomster til bisættelse og begravelse

Mange ønsker, at den sidste afsked skal være smuk, mindeværdig og ikke mindst i tråd med den afdødes personlighed og personlige ønsker. Derfor spiller blomster til bisættelse eller begravelse en stor rolle, idet de er med til at pynte kirken op på en måde, som den afdøde ville ønske det.

En af vores mange opgaver som bedemand er at hjælpe til i forbindelse med bestilling af bårebuket såvel som øvrige blomster til begravelse. Det kan for eksempel være forskellige blomsterkranse eller blomsterdekorationer.

Vi hjælper dig med at bestille en smuk bårebuket

Hvis du har svært ved at overskue de mange valg, der skal træffes i forhold til den sidste afsked, står vi gerne til din rådighed i forhold til blandt andet bestilling af bårebuket, blomsterkrans og andre blomster til bisættelse eller begravelse.

Har du nogle særlige ønsker i forhold til priser, retter vi os selvfølgelig ind efter den ønskede pris, ligesom vi altid lytter til dine ønsker i forhold til blomsternes udseende, art og farver.

KONTAKT AFDELINGERNE

ODDER & OMEGN

Rådhusgade 16

HØJBJERG & VIBY

Holme Byvej 22

BEDER & MALLING

Præstelodden 22

SKANDERBORG & OMEGN

Adelgade 114

TRANBJERG & SOLBJERG

Tranbjerg Centret Syd

MÅRSLET & OMEGN

Hørretvej 42