Bedemand i Mårslet

Lokal bedemand i Mårslet med 25 års erfaring

Bedemand Riising er den eneste lokale bedemand i Mårslet. Vi fokuserer på bæredygtighed, og har derfor indgået et partnerskab med Growing Trees, hvis mission er at plante skove med henblik på at sikre grundvandet og reducere global opvarmning. Vi har mulighed for at levere miljørigtige og bæredygtige kister til priser, som er langt under priserne for normale kister. Vi synes, at det giver rigtig god mening. Læs mere her: Green Goodbye

Som din lokale bedemand i Mårslet kan vi garantere saglig og professionel rådgivning, hvor empati, nærhed og omsorg er i højsædet.

Gennem 25 år har vi opbygget et godt og velfungerende samarbejde med medarbejderne ved Mårslet Kirke, samt ved kirkerne i de omkringliggende kirker i området: Astrup Kirke, Tiset Kirke, Tulstrup Kirke og Hvilsted Kirke.

miljørigtig bedemand

Den personlige bisættelse eller begravelse

Som din bedemand i Mårslet og omegn tilbyder Bedemand Riising personlige og unikke begravelser og bisættelser med respekt og omtanke for dine og afdødes ønsker til det sidste farvel.

Vi hjælper dig med hele processen, uanset om afskeden skal foregå fra en kirke, et kapel eller fra afdødes eget hjem.

Vi lægger vægt på, at alt bliver, som du gerne vil have det – intet ønske er for stort, ingen detalje for lille, når det kommer til det den personlige afsked.

Kontakt din lokale bedemand i Mårslet

Du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor på Hørretvej 42 i Mårslet, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med et dødsfald eller har spørgsmål omkring priser og andet. Du kan også ringe eller skrive til os på mail: kontor@riising.dk eller tlf.: 70 20 20 45.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt din bedemand i Mårslet & omegn

Mårslet Begravelsesforretning
Hørretvej 42 8320 Mårslet

Telefon: (+45) 86 29 12 43

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde med din lokale bedemand i Mårslet er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.

Vi har også lokale afdelinger i Holme, Åbyhøj, Beder, Viby, Aarhus med mere. Du kan se mere under Afdelinger.