Bedemand i Mårslet

Vi hjælper dig og dine nærmeste med begravelse eller bisættelse

Leder du efter en bedemand i Mårslet, så er du velkommen til at besøge vores filial.

Vores bedemænd har et godt og velfungerende samarbejde med kirkerne i nærområdet. Et samarbejde som er opbygget gennem mange års tilstedeværelse i lokalsamfundet.

Som følge af vores mange års erfaring har vi fået en naturlig forståelse for lokale skikke og traditioner. Vores erfaring sammenkoblet med en empatisk og professionel tilgang til faget betyder, at vi har mulighed for at arrangere lige præcis den begravelse eller bisættelse, som pårørende ønsker.

Lige efter dødsfaldet vil vi anbefale jer at kontakte os på 2869 3705. Vi kan her aftale, om vi skal mødes på vores kontor, eller om I foretrækker, at vi besøger jer til en snak om det videre forløb.

 

 

Hos os vil afdødes sidste vilje samt jeres behov altid have førsteprioritet. Om vi skal stå for det hele eller kun det mest nødvendige, vil være helt op til jer. Det tilbyder vi, for at give jer den mest personlige og skræddersyede løsning i en tid, hvor I måske ikke har overskud og tid til selv at tage hånd om alle detaljer. Det er væsentligt for os at udvise stor fleksibilitet, når vi planlægger bisættelser og begravelser, da vi af erfaring ved, at nogle pårørende er så medtaget af dødsfaldet, at de ikke selv magter at stå for forberedelserne. Mens andre netop opfatter processen og gennemførelsen af den sidste afsked som en naturlig afslutning.

Tillid er afgørende

At skabe tillid er afgørende for os i udførelsen af vores hverv som bedemænd, og vi vil gå langt for, at I føler jer godt tilpas og trygge med den service, som vi tilbyder og yder. Derfor snakker vi selvfølgelig det hele igennem – både før og under processen. Det er for at være sikker på, at alle detaljer er som I og afdøde ønsker det.

Mulighed for onlinebestilling

Vi har som de eneste i lokalområdet mulighed for onlinebestilling, hvilket kan sænke jeres udgifter betydeligt. Som pårørende vil I på den måde selv skulle stå for at påtage jer nogle af de opgaver, som vi bedemænd ofte tager os af. Det kunne for eksempel være at tage kontakt til præsten, ansøge om begravelseshjælp, indrykke dødsannonce, aftale med kirkegården samt stenhugger mm.

Kontakt os

Vi kan kontaktes hele døgnet på telefon 2869 3705, eller via bedemand@riising.dk. I kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, hvorefter vi vil tage kontakt til jer så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Din lokale bedemand i Mårslet