Bedemand i Holme

Bedemand i Holme og blik for detaljen

Bedemand Riising er din lokale bedemand i Holme og omegn. Vi står for personlige og unikke begravelser og bisættelser. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og kan rådgive dig og familien omkring alt fra valg af kirke og præst til begravelsesform, gravsted, blomster og meget mere.

miljørigtig bedemand

Den vigtige afsked

Ved den personlige samtale hjælper vi jer med at få alle detaljer på plads, så I får præcis den begravelseshøjtidelighed, der svarer til jeres og afdødes ønsker. Vi kan ikke tage tabet bort, men vi kan stå for det praktiske og være med til at sikre, at I får den afsked, der er rigtig for jer.

Som din lokale bedemand i Holme har vi fokus på at skabe de bedste rammer for en smuk og personlig afsked – og vi har altid omsorg, tillid og nærhed med i vores arbejde.

Kontakt din lokale bedemand i Holme

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontor@riising.dk eller tlf.: 70 20 20 45, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med et dødsfald, hvis du har spørgsmål – eller ønsker en fast pris på, hvad en bisættelse eller begravelse vil koste.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt bedemanden via formularen

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde med din lokale bedemand i Holme er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.