Bedemand i Solbjerg

Bedemand i Solbjerg med mere end 20 års erfaring

Når du mister en nærtstående person, kan det virke meget uoverskueligt. De mange praktiske ting, der skal klares i forbindelse med at arrangere en begravelse eller bisættelse, gør ikke tingene nemmere, men det er her, vi som din bedemand i Solbjerg står klar til at hjælpe.

Vi er meget opmærksomme på den sårbarhed, du kan stå i som pårørende. Vi kan ikke mildne tabet, men vi kan sørge for det praktiske og hjælpe dig med alle detaljer, så vi sammen får skabt de personlige og unikke rammer for begravelsen eller bisættelsen – efter dine og afdødes ønsker.

miljørigtig bedemand

Flere typer begravelse

Hos bedemand Riising er ingen ønsker for store, ingen detaljer for små. Vi kan hjælpe med alle former for begravelse og bisættelse. Vi kan bl.a. hjælpe med:

Vi kan også tilbyde bæredygtig begravelse gennem vores samarbejde med Growing Trees og leverandører af bæredygtig kiste.

Kontakt din bedemand i Solbjerg

Hos os finder du altid en empatisk bedemand, der forstår at tage over på det praktiske i en sårbar situation.

Har du spørgsmål, brug for yderligere information eller hjælp i forbindelse med et dødsfald, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os på: tlf.: 70 20 20 45 eller mail: kontor@riising.dk.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt bedemanden via formularen

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.