Bedemand i Hasle

Erfaren bedemand i Hasle med menneskelig forståelse

Den første tid efter et dødsfald er ofte en sårbar og lidt uoverskuelig tid for de efterladte – og der er mange praktiske ting, du som pårørende skal tage stilling til, når du skal arrangere en bisættelse eller begravelse. Hos Bedemand Riising, din lokale bedemand i Hasle og omegn, har vi mere end 20 års erfaring indenfor branchen og kan derfor hjælpe dig sikkert igennem alle dele af beslutningsfasen, så vi sammen sikrer, at begravelsen bliver efter dine og afdødes ønsker.

Vi tilbyder også bæredygtige kister.

miljørigtig bedemand

Bisættelse eller begravelse

Der er ingen faste regler for, hvordan en bisættelse eller begravelse skal være – og hos os er ingen ønsker for store, ingen detaljer for små. Vi kan hjælpe både ved begravelse eller bisættelse, uanset om handlingen skal foregå fra en kirke, fra et kapel eller måske fra afdødes private hjem. Vores priser er altid fuldt gennemsigtige, så du ved præcis, hvad du betaler for.

Kontakt din bedemand i Hasle

Kan vi hjælpe dig i forbindelse med et dødsfald? Ønsker du yderligere informationer eller måske priser på vores ydelser? Da er du velkommen til at skrive eller ringe til os på: tlf.: 70 20 20 45 eller mail: kontor@riising.dk.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål eller kunne du blot tænke dig at tage en snak med os inden et potentielt møde, er du velkommen til at ringe til os.

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan din lokale bedemand i Hasle træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.