Bedemand i Højbjerg

Lydhør og empatisk bedemand i Højbjerg

Det er ofte en sårbar og vanskelig situation, når der skal tages afsked med en nær og elsket person. Hos Bedemand Riising, din lokale bedemand i Højbjerg, har vi mere end 20 års erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser, så vi ved, hvordan vi bedst hjælper dig med alt det praktiske midt i sorgen over at have mistet.

Vi ved også, hvor vigtigt det er, at den sidste afsked bliver personlig og unik.

Hos os er du sikker på at blive mødt af en professionel og empatisk bedemand eller bedekvinde, der tager sig god tid ved samtalen, så vi sammen kan skabe rammerne for den sidste afsked – efter dine og afdødes ønsker.

miljørigtig bedemand

Der er forskellige begravelsesformer

Uanset om du ønsker en begravelse eller bisættelse med en kirkelig handling, du ønsker en borgerlig handling – eller slet ingen ceremoni, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig – og vi giver gerne en fast pris. Vi kan fx hjælpe ved:

Kontakt din bedemand i Højbjerg

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Da er du altid velkommen til at kontakte din lokale bedemand i Højbjerg på: mail: kontor@riising.dk eller tlf.: 70 20 20 45.

Vi ønsker at tage ansvar for miljøet og være med til at passe på jorden for de kommende generationer. Derfor har vi indgået et samarbejde med Growing Trees. Deres mission er at plante skove for at sikre grundvandet og reducere global opvarmning. Det betyder, at vi kan tilbyde bæredygtig begravelse såvel som bæredygtig kiste.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt bedemanden via formularen

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan du træffe vores bedemand i Højbjerg hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.