Bedemand i Hørning

Vi er lokalkendt bedemand i Hørning og omegn

Hos Bedemand Riising har vi mere end 20 års erfaring med som bedemand i Hørning og omegn. Det betyder, at vi kender kirkerne, præsterne og medarbejderne på kirkegårdene godt. Derfor kan vi også formidle de nødvendige kontakter for dig og rådgive dig om alt fra valg af kiste til blomster og gravsted.

miljørigtig bedemand

Personlig og unik begravelse

Måske har du aldrig været til en begravelse før, men kun bisættelser – og er derfor usikker på, hvordan en begravelse foregår. Hos Bedemand Riising får du al den vejledning og støtte, du har brug for –  og vi står klar til at bevare de spørgsmål, du måtte have, så vi sammen får sat rammerne for en smuk og unik begravelse efter dine og afdødes ønsker.

Hos os får du altid en fair, fast pris, så du ved præcis, hvad begravelsen kommer til at koste.

Vi har indgået et partnerskab med Growing Trees Network Foundation, som arbejder for klimaet, grundvandet og biodiversitet ved at plante skove. Derfor kan vi også tilbyde begravelse med fokus på bæredygtighed.

Brug for hjælp fra erfaren bedemand i Hørning?

Har du brug for hjælp i forbindelse med at arrangere en begravelse? Eller har du spørgsmål til priser på bedemand i Hørning? Da er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf: 70 20 20 45 eller sende os en mail på: kontor@riising.dk.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt bedemanden via formularen

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan den lokale bedemand i Hørning træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.