Bedemand i Aarhus

Din bedemand i Aarhus centrum

Vi er din lokale bedemand i Aarhus, og vi står for de personlige begravelser og bisættelser. Vi har blik for detaljen og hjælper dig med at skabe den afsked, der føles rigtig for dig – i overensstemmelse med dine og afdødes ønsker.

Vores bedemænd i Aarhus, Jane og Helle, hjælper dig og din familie gennem hele forløbet. I den personlige samtale rådgiver vi og hjælper med at få alle detaljer på plads omkring højtideligheden og de ønsker, I måtte have med hensyn til valg af præst, kirkegård, begravelsesform, blomster og meget mere.

En smuk og personlig afsked

Som din lokale bedemand i Aarhus og omegn har vi fokus på, at skabe smukke rammer for en unik og personlig afsked – og vi har altid tillid, omsorg og nærhed i højsædet.
Vi har et indgående kendskab til samtlige kirker i Aarhus. Og ønsker du en bisættelse uden kirkelig medvirken, har vi erfaringen og kompetencerne til at arrangere en sådan for dig.

Din bedemand i Aarhus – vi er altid tæt på

Har du spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med et dødsfald? Da er du meget velkommen til at kontakte os på: mail: kontor@riising.dk eller tlf.: 70 20 20 45.

Kontakt bedemanden via formularen

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.