Bedemand i Aarhus

Din bedemand i Aarhus centrum

Vi er din lokale bedemand i Aarhus, og vi står for de personlige begravelser og bisættelser. Vi har blik for detaljen og hjælper dig med at skabe den afsked, der føles rigtig for dig – i overensstemmelse med dine og afdødes ønsker.

Vores bedemand i Aarhus – eller nærmere bedekvinder, Jane og Helle, hjælper dig og din familie gennem hele forløbet. I den personlige samtale rådgiver vi og hjælper med at få alle detaljer på plads omkring højtideligheden og de ønsker, I måtte have med hensyn til valg af præst, kirkegård, begravelsesform, blomster og meget mere.

miljørigtig bedemand

Bæredygtighed

Vi har indgået et partnerskab med Growing Trees Network Foundation, som arbejder for klimaet, grundvandet og biodiversitet ved at plante skove. Derfor kan vi også tilbyde begravelse med fokus på bæredygtighed.

En smuk og personlig afsked

Som din lokale bedemand i Aarhus og omegn har vi fokus på, at skabe smukke rammer for en unik og personlig afsked – og vi har altid tillid, omsorg og nærhed i højsædet. Vi tager udgangspunkt i dine og afdødes ønsker samt vores indgående kendskab til lokalområdet og alle de nødvendige instanser, så afskeden bliver præcis, som I ønsker. Vi har et indgående kendskab til samtlige kirker i Aarhus. Og ønsker du en bisættelse uden kirkelig medvirken, har vi erfaringen og kompetencerne til at arrangere en sådan for dig. Vi kan også rådgive dig omkring begravelshjælp, hvis du ønsker hjælp til at navigere i de forskellige elementer.

Din bedemand i Aarhus – vi er altid tæt på

Har du spørgsmål eller brug for hjælp fra en lokal bedemand i Aarhus i forbindelse med et dødsfald? Da er du meget velkommen til at kontakte os på: mail: kontor@riising.dk eller tlf.: 70 20 20 45. Vi kan træffes hele døgnet alle ugens dage, og det er både gratis og uforpligtende.

bæredygtig begravelse og kiste - bedemand i Skanderborg

Kontakt bedemanden via formularen

Kontakt Bedemand Riising

Vi svarer hele døgnet

​Hvis du har spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet. Et afklarende møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig med afklaring af spørgsmål om døden og stillingtagen til dokumentet Min Sidste Vilje. Du er altid velkommen til at ringe til vores bedemand i Aarhus på vores døgntelefonen eller udfylde kontaktformularen. Vi kan mødes i dit hjem eller på vores kontor – når det passer dig.